Faciliteiten

Sanitair

Ons modern toiletgebouw heeft 3 toiletten, 3 douches (€ 0,50) en 3 wastafels.
Buiten is een overdekte plaats om af te wassen. Warm water (€ 0,20). Ook is er een uitstortplaats voor het chemisch toilet.

sanitair

Diepvries

In de schuur staat een diepvries die iedereen gratis mag gebruiken.

diepvries

Wasmachine en droger

In de schuur staan een wasmachine en droger die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Wasmunt € 4,50 en een droogmunt € 1,50

wasmachine-droger

Wifi

Op onze camping kunt u overal gratis draadloos internetten. Met een wachtwoord kunt u op uw smartphone, tablet of laptop een tafel reserveren, een prachtige fietstocht zoeken of een uitstapje plannen.

wifi

Stalling voor de fietsen

Uw fiets kan in de schuur gezet worden. Bovendien kunnen accu’s voor elektrische fietsen hier opgeladen worden.

fietsen

Speelmateriaal

Voor de kinderen zijn er volop speelmogelijkheden. Er is een zandbak, schommels, speelauto, groot veld met goal, boomstam om over te lopen en skelters met allerlei attributen.
Ons terrein is zeer overzichtelijk en kindvriendelijk. Ieder jaar worden de prachtigste speelhutten in de bosjes gemaakt. Bij slecht weer mogen de kinderen in de schuur spelen of fietsen. Hier staat ook een tafeltennistafel.

speelmateriaal

Ruilbibliotheek

Ooit begonnen we met een kast waarin 10 boeken stonden. Onze voorraad leesvoer is in de loop der jaren zo uitgebreid, doordat de gasten vaak boeken bij ons achterlaten die anderen dan weer lezen kunnen.

Foldermateriaal

Als u uitgekeken bent op het strand en de zee is er genoeg te doen in de omgeving.
Wij hebben een gevarieerd aanbod folders. Kijk bij uitstapjes naar de mogelijkheden.